De vereniging van en voor verkeersslachtoffers, hun partners, familie en vrienden.

Het Herdenkingsboekje 2016 online

toegevoegd op

Op 20 november 2016 vond de 21e jaarlijkse nationale Herdenking Verkeersslachtoffers plaats. Alle toespraken en bijdragen van deze herdenking zijn te vinden in het Herdenkingsboekje 2016, dat u hieronder kunt downloaden.

Op de 3e zondag in november worden ieder jaar over de hele wereld de verkeersslachtoffers herdacht, niet alleen de omgekomen verkeersslachtoffers, maar ook de verkeersslachtoffers, die het – dikwijls blijvend gehandicapt – hebben overleefd en voor wie het leven in één klap zo anders werd. Het Nederlandse Herdenkingsboekje 2016 bieden wij u hierbij aan.

Herdenkingsboekje 2016
Hierbij bieden wij u het Herdenkingsboekje 2016 aan, waarin alle toespraken en bijdragen van deze Herdenking zijn opgenomen.

Bekijk hier hier Herdenkingsboekje 2016.