De vereniging van en voor verkeersslachtoffers, hun partners, familie en vrienden.

Zwartboek Appendix 2016 online

toegevoegd op

Eind 2015 boden we ons Zwartboek aan de Tweede Kamer der Staten Generaal aan. Wij zijn teleurgesteld in het gebrek aan uitvoering van de voorstellen, die door onze Vereniging naar voren zijn gebracht. Voorstellen, die – eenmaal uitgevoerd – óók de overheid zeer veel kosten zouden besparen èn veel belangrijker: veel ongevallen zouden voorkomen.

De ontvangers van het Zwartboek 2015, namelijk de Tweede Kamer der Staten Generaal en de betrokken ministers hebben tot nu toe bijzonder weinig gedaan met de voorstellen en conclusies van de VVS, die zijn opgenomen in VVS Zwartboek 2015. Dit is teleurstellend èn beschamend, te meer omdat de voorstellen en conclusies voornoemd zo gemakkelijk zijn te implementeren in de regelgeving. Als de wil daartoe maar aanwezig is!

Daarom presenteren we een Appendix van het Zwartboek teneinde op die wijze een vinger aan de pols te houden betreffende de ontwikkelingen. Helaas, stemt deze lang niet altijd tot vreugde. Hiermee zullen we wederom aandacht vragen over dit onderwerp bij betrokkenen en in de media.

Download het Zwartboek Appendix 2016.