De vereniging van en voor verkeersslachtoffers, hun partners, familie en vrienden.

Aankondiging van de Herdenking Verkeersslachtoffers 2017

toegevoegd op

De jaarlijkse Herdenking Verkeersslachtoffers vindt in het jaar 2017 plaats in Lexmond. De 3e zondag in november is wereldwijd gereserveerd voor de Herdenking Verkeersslachtoffers. Ieder land herdenkt op zijn eigen manier de omgekomen verkeersslachtoffers, maar er wordt ook stilgestaan bij de overlevende verkeersslachtoffers, voor wie het leven in één klap anders werd.

Het adres van de Nederlandse Herdenking Verkeersslachtoffers is:
Huis het Bosch
Nieuwe Rijksweg 19
4128 BN Lexmond
Aanvang 14:00 uur (zaal open om 13:30 uur)

De Herdenking Verkeersslachtoffers is bedoeld voor nabestaanden, verkeersslachtoffers, hulpverleners, overige professionals en belangstellenden. Iedereen is welkom! De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Het programma van de Herdenking Verkeersslachtoffers treft u binnenkort op deze website aan.