De vereniging van en voor verkeersslachtoffers, hun partners, familie en vrienden.

Herdenkingsparkje in Veendam geopend

toegevoegd op

 

Herdenkingsparkje geopend

Herdenkingsparkje bij Veendam, november 15 - klein

Op 20 november jl. is ter nagedachtenis aan de Verkeersslachtoffers op de N33 ter hoogte van Veendam een Herdenkingsparkje geopend.

De drukke en onveilige N33 is verdubbeld tussen Assen en Zuidbroek om zo de verkeersveiligheid te verbeteren. Met het verbreden van de weg, kwam de plaats van een klein monumentje,  welke was opgericht  door de familie,  na een dodelijk verkeersongeluk bij Veendam, te vervallen.  In samenspraak met genoemde familie,  Rijkswaterstaat en Gemeente Veendam is ter nagedachtenis aan de verkeersslachtoffers van de N33 een Herdenkingsparkje opgericht. Op uitnodiging van de familie heeft bestuurslid Nelly Vollebregt een toespraak gehouden bij de opening.  De door VVS gehouden toespraak is door de organisatie en de aanwezigen zeer op prijs gesteld.