De vereniging van en voor verkeersslachtoffers, hun partners, familie en vrienden.

Download het Zwartboek van de Vereniging Verkeersslachtoffers

toegevoegd op

Download hier Zwartboek van de Vereniging Verkeersslachtoffers

Eind 2015 boden we ons Zwartboek aan de Tweede Kamer der Staten Generaal aan. Wij zijn teleurgesteld in het gebrek aan uitvoering van de voorstellen, die door onze Vereniging naar voren zijn gebracht. Voorstellen, die – eenmaal uitgevoerd – óók de overheid zeer veel kosten zouden besparen èn veel belangrijker: veel ongevallen zouden voorkomen.

Wij proberen ieder jaar een Appendix uit te brengen waarin de ontwikkelingen van het afgelopen jaar worden besproken. Dit doen wij nu dus voor de tweede maal. Helaas moeten wij constateren dat ook in het afgelopen jaar aan onze voorstellen om de positie van verkeersslachtoffers te verbeteren en de verkeersonveiligheid te verminderen zo goed als geen gehoor is gegeven. Dit, terwijl er voldoende redenen voor zijn, daar de ontwikkelingen van de verkeersonveiligheid helemaal de verkeerde kant uitgaan. Het aantal slachtoffers neemt toe, evenals de kostenpost voor slachtoffers en samenleving.

Downloads
Zwartboek 2015
Zwartboek Appendix 2016
Zwartboek Appendix 2017

STEUN ONS!
Hoe meer mensen ons steunen, hoe meer we kunnen bereiken en veranderen. Samen staan we sterker! Word daarom donateur. Like ook onze Facebookpagina, zodat we ook online onze stem kunnen laten horen. Want hoe meer mensen we bereiken, hoe groter het effect. Samen kunnen we het verschil maken.

Ga naar:  www.facebook.com/verenigingverkeersslachtoffers

VVS_ZWARTBOEK-FB2