De vereniging van en voor verkeersslachtoffers, hun partners, familie en vrienden.

Herdenkingsboekje 2015 online

toegevoegd op

Op 15 november 2015 werd voor de 20e keer de Herdenking Verkeersslachtoffers gehouden. Dit keer in de Paterskerk te Weert. We keken terug op 20 jaar verdriet van nabestaanden van omgekomen verkeersslachtoffers en op verdriet van verkeersslachtoffers, voor wie het leven ineens zo anders is geworden.

Tijdens deze bijeenkomst waren er toespraken van de heer R. Verheggen, plaatsvervangend Raadsvoorzitter en Nestor van de Raad van de Gemeente Weert en de heer mr. Koos Spee, Voormalig Nederlands landelijk Verkeersofficier van Justitie en Raadsadviseur van het College van Procureurs-generaal. Er was een bijdrage van Herman Sindorff (nabestaande) en Nelly Vollebregt (verkeersslachtoffer). Voor, tijdens en na de dienst was er prachtige muziek, verzorgd door de violisten Chafik Cherkaoui en Lieke Daniels.

De gehele dienst is nog eens rustig na te lezen in het Herdenkingsboekje.

U kunt dit boekje hier als pdf downloaden.