De vereniging van en voor verkeersslachtoffers, hun partners, familie en vrienden.

Herdenkingsboekje 2018 online

toegevoegd op

Op zondag 18 november 2018 vond de jaarlijkse Herdenking Verkeersslachtoffers plaats in de Achmeatoren te Leeuwarden. De Herdenking werd geopend door de voorzitter Nelly Vollebrecht.

“Het is vandaag de 23e keer, dat wij de Nationale Herdenking Verkeersslachtoffers organiseren. Het is goed te weten, dat wij in Nederland, maar ook in de hele wereld op de derde zondag in november stilstaan bij de slachtoffers in het verkeer. We spreken daarom dan ook van een wereldwijde herdenking voor verkeersslachtoffers. Ik denk dat velen van u niet alleen vandaag aan de dierbaren denken, die er niet meer zijn. Of aan het moment denken dat plotseling alles anders werd, ik denk dat u heel vaak aan die dag terugdenkt!”

Download hier het Herdenkingsboekje 2018.