De vereniging van en voor verkeersslachtoffers, hun partners, familie en vrienden.

ZWARTBOEK Appendix 2018 online

toegevoegd op

Wij ieder jaar een “Appendix” uit, waarin de ontwikkelingen van het voorgaande jaar worden gerapporteerd. In januari 2017 is de versie van 2016 uitgebracht, in januari 2018 die van 2017 en in nu is ook de versie van 2018 verschenen. U kunt deze hieronder downloaden.

Zwartboek Appendix 2018

Hier vindt u meer informatie over het ZWARTBOEK.

STEUN ONS!

Hoe meer mensen ons steunen, hoe meer we kunnen bereiken en veranderen. Samen staan we sterker! Word daarom donateur. Like ook onze Facebookpagina, zodat we ook online onze stem kunnen laten horen. Want hoe meer mensen we bereiken, hoe groter het effect. Samen kunnen we het verschil maken.

Ga naar:  www.facebook.com/verenigingverkeersslachtoffers