De Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Vereniging Verkeersslachtoffers zal gehouden worden op zaterdagmiddag 20 juni 2020 in Vergadercentrum “Kontakt der Kontinenten” in Soesterberg. De leden ontvangen hiervoor een uitnodiging of een bericht met te nemen aanpassingen indien de ontwikkeling COVOD-19 dit vereist.

Lid worden?

Wilt u graag naar onze ledenbijeenkomsten komen? Word dan lid van de Vereniging Verkeersslachtoffers voor  18,- per jaar. Word direct lid

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>