Afdrukken
Categorie: Uitgelicht
Hits: 1356
Excerpt: U wordt lid van onze vereniging voor € 18,00 per jaar.

Vecht mee en word lid voor € 18,- per jaar

Samen kunnen we een vuist maken! Als lid ontvangt u onze nieuwsbrieven en proberen we u actief te betrekken en op de hoogte te houden van de stappen die we maken. Ook ontvangt u een uitnodiging voor de herdenking die jaarlijks plaats vindt en bent u van harte welkom op onze ledenbijeenkomsten. Mocht u na het lezen van de informatie op deze website belangstelling hebben om lid van de Vereniging Verkeersslachtoffers te worden, dan kunt u zich aanmelden via tel. 088-8876500 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als lid van de Vereniging Verkeersslachtoffers, ontvangt u tevens gratis het blad “LetselschadeNews”, waarin ook artikelen van de Vereniging Verkeersslachtoffers staan. Het blad “LetselschadeNews” verschijnt 4 x per jaar. Zie www.letselschadenews.nl.

Om lid te worden van de Vereniging Verkeersslachtoffers kunt u ook onderstaand formulier invullen en op de knop 'aanmelding verzenden' drukken. U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding per reguliere post.

Wilt u de vereniging eenmalig steunen in de vorm van een donatie?

Meer informatie vindt u op deze pagina.

Wilt u lid worden van Vereniging Verkeersslachtoffers?

Vul hieronder uw gegevens in.