De vereniging van en voor verkeersslachtoffers, hun partners, familie en vrienden.

Links

Websites van leden:

www.jeroenschut.nl

http://nl.fotoalbum.eu/ClaudiaNathalie

http://www.wilconijhuis.nl

 

Verhalen van leden:

Wibbo Haan: http://www.youtube.com/watch?v=5eSwwJQ444M

 

 

Enkele andere belangrijke sites:

Over de Rouwwijzer

Op het Uitvaartnet is een rouwwijzer gepubliceerd, waarin aandacht wordt gegeven aan verlies en rouw. Deze rouwwijzer is bedoeld voor mensen, die te maken krijgen met dit onderwerp.

Lees meer ……

Over VVN

Iedereen heeft het recht om veilig de straat op te kunnen. Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie, die zich inzet voor dat recht, door zoveel mogelijk mensen te inspireren, te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid

Lees meer…….

Rondpunt

Rondpunt ijvert voor een goede opvang van alle verkeersslachtoffers in Vlaanderen. Op 17 januari 2011 werd Rondpunt als vzw opgericht. Deze nieuwe vzw ontstond uit een fusie van de vroegere vzw ZEBRA voor jonge verkeersslachtoffers en het expertisecentrum van de Vlaamse Overheid ‘Rondpunt’.

Lees meer………

In Memorandum

Even stilstaan…

Een dierbare overlijdt en daar sta je: geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid. De liefde mist een gezicht, want de persoon van wie je hield is niet meer. Wat overblijft zijn kostbare herinneringen die veel meer waard zijn dan wat foto’s op de kast alleen. Wellicht is er veel meer om over iemand te vertellen; verhalen of momenten die je tijdens het afscheid niet kon terughalen.

Creëer op eenvoudige wijze een waardevolle gedenkplaats en herinner een dierbare overledene door verhalen, gedichten, foto’s en een gastenboek te delen met familie, vrienden, kennissen en andere belangstellenden. Een digitale gedenkplaats waar je op ieder moment naar toe kunt om even stil te staan bij wat eens was en veel voor je betekent.

Lees meer………

SCU

In het voorjaar van 2002 is de Stichting Centrum voor Uitvaartinformatie (SCU) opgericht. Deze stichting heeft tot doel alle informatie rondom overlijden, uitvaart en nazorg te bundelen en breed beschikbaar te stellen. Aanleiding voor dit initiatief was de ervaring van een aantal instellingen en organisaties dat er grote behoefte bestaat aan één loket waar dergelijke informatie wordt aangeboden. Tot dusver is de informatie erg versnipperd waardoor men vaak langs vele adressen moet om antwoorden op vragen te krijgen of deze soms zelfs helemaal niet kan vinden.

Lees meer…….

TeamAlert

TeamAlert is dé verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jongeren. Wij zijn expert in de combinatie van verkeersveiligheid en jongerencommunicatie en hiermee uniek in Nederland. Het team bestaat uit een groep betrokken young professionals die met volle overgave gaan voor het gezamenlijke doel: verkeersveiligheid onder leeftijdsgenoten bevorderen.

Lees meer…..

Werkgroep 1970

Bank- en verzekeringsconcerns opereren op steeds grotere schaal. Hun invloed dringt diep door in  wetenschap, democratische structuren, rechtsorde en journalistiek. Dat was, en is niet bevorderlijk voor het toezicht op hun handelen. Daarom zult ook u eerder stuiten op ongewenst, ongecontroleerd gedrag van deze organisaties, overheden en zorgverleners, zoals… lees meer