De vereniging van en voor verkeersslachtoffers, hun partners, familie en vrienden.

Team Alert

De levens van alle Nederlandse jongeren beter maken. Dat is de droom van TeamAlert. Dit doet de organisatie door jongeren van 12 tm 24 jaar te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Zodat ze veilig, gelukkig en gezond door het leven kunnen gaan. Vanuit die visie richt TeamAlert zich op uiteenlopende relevante maatschappelijke thema’s die jongeren aangaan, zoals verkeersveiligheid, een gezonde leefstijl en slim omgaan met geld.

Met een groeiend team van zo’n dertig young professionals en meer dan zestig jonge uitvoeringsmedewerkers op locatie, realiseert TeamAlert jaarlijks ruim zeshonderd projecten op scholen, festivals en andere plekken waar jongeren komen. Hierbij spreekt de organisatie ieder jaar bijna 200.000 leeftijdsgenoten een-op-een aan vanuit hun eigen belevingswereld.

TeamAlert heeft impact! Dit komt doordat TeamAlert het persoonlijk maakt en jongeren op een originele, humoristische en directe manier benadert. Dankzij de wetenschappelijke onderbouwing binnen de interventies, weet TeamAlert daadwerkelijk te overtuigen en gedragsverandering bij jongeren teweeg te brengen.

Website: https://teamalert.nl/