Bedankt voor het invullen van het formulier.

We proberen uw aanvraag zo spoedig mogelijk te behandelen.

Bedankt voor uw aanmelding.

We sturen een kopie van uw gegevens naar uw inbox. Controleert eventueel ook uw spambox. Indien u geen mail ontvangen heeft, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Vereniging Verkeersslachtoffers is gecertificeerd als ANBI-instelling. ANBI staat voor “Algemeen Nut Beogende Instelling”. Als je een ANBI-instelling bent, dan moet je voldoen aan een aantal regels. Eén van die regels is, dat een aantal gegevens van de ANBI-instelling moet worden gepubliceerd op de website. Daarom staan hieronder de volgende gegevens:

Naam van de instelling: Vereniging Verkeersslachtoffers
Het fiscaal nummer: 8050.37.925
Adres van de vereniging Verkeersslachtoffers: Zie onder de tab “Contact”
Naam en functie van de bestuurders: Zie onder de tab “Bestuur”
Het beloningsbeleid: De Vereniging Verkeersslachtoffers is een vrijwilligersvereniging. Er is geen beloningsbeleid.
De doelstelling van de ANBI: Zie onder de tab “Over ons”
Een actueel verslag van de uitgeoefende activiteiten: Zie het jaarverslag, dat u eveneens kunt vinden onder de tab “Over ons”
Voor de financiële jaarrekening 2017 zie  Jaarrekening 2017 Vereniging Verkeersslachtoffers

Download hier de Privacy Verklaring van Vereniging Verkeersslachtoffers.

Voor algemeen contact kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer: 088-8876500. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze mails worden ook buiten kantooruren gelezen en beantwoord.Heeft u een vraag of opmerking? Dan is ook mogelijk onderstaand formulier in te vullen. 
> Meer informatie over Vereniging Verkeersslachtoffers vindt u hier.

Vereniging Verkeersslachtoffers (VVS)
Secretariaat:
Box D445
Keurenplein 41
1069CD Amsterdam
Adreswijziging doorgeven?
Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doneren of lid worden

Vereniging Verkeersslachtoffers is gecertificeerd als ANBI-instelling. U kunt lid worden van de Vereniging Verkeersslachtoffers voor € 18,- per jaar.
> Meer informatie over doneren vindt u hier.
> Meer informatie over lid worden vindt u hier.

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>