Zereen bij Verlies biedt ondersteuning en begeleiding bij alle facetten van rouw en verlies. We helpen om het taboe weg te nemen. Voor bedrijven, instellingen, scholen jongeren en kinderen hebben wij speciale programma’s. Ook preventief!

Nabestaanden komen soms in een emotionele achtbaan terecht die nauwelijks tot stilstand te brengen is. Wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe pak je dat aan? Hoe ga je om met het verlies? hoe ga je verder met je leven? Daar zijn geen standaard procedures voor, iedereen doet het anders. De één lukt het met behulp van familie en dierbaren, voor een ander is hulp van buiten de oplossing?

Zereen richt zich naast particuliere ook op bedrijven, instellingen en scholen. Denk hierbij aan rouwbeleid, advies en begeleiding, maar ook preventief! Voor informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.Zereen.nl.

076- 5329212 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>