De Vereniging Verkeersslachtoffers organiseert driemaal per jaar een ledenbijeenkomst. Op deze dagen kunt u als verkeersslachtoffer, nabestaande of naaste met lotgenoten praten over uw betrokkenheid met het onderwerp ‘verkeersslachtoffer’. De bijeenkomsten worden geleid door deskundige vrijwilligers met ervaring in de hulpverlening.

Leden ontvangen een uitnodiging voor de ledenbijeenkomsten. 

Lid worden?

Wilt u graag naar onze ledenbijeenkomsten komen? Word dan lid van de Vereniging Verkeersslachtoffers voor  18,- per jaar. Word direct lid

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>