• Excerpt: U wordt lid van onze vereniging voor € 18,00 per jaar.

Vecht mee en word lid voor € 18,- per jaar

Samen kunnen we een vuist maken! Als lid ontvangt u onze nieuwsbrieven en proberen we u actief te betrekken en op de hoogte te houden van de stappen die we maken. Ook ontvangt u een uitnodiging voor de herdenking die jaarlijks plaats vindt en bent u van harte welkom op onze ledenbijeenkomsten. Mocht u na het lezen van de informatie op deze website belangstelling hebben om lid van de Vereniging Verkeersslachtoffers te worden, dan kunt u zich aanmelden via tel. 088-8876500 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als lid van de Vereniging Verkeersslachtoffers, ontvangt u tevens gratis het blad “LetselschadeNews”, waarin ook artikelen van de Vereniging Verkeersslachtoffers staan. Het blad “LetselschadeNews” verschijnt 4 x per jaar. Zie www.letselschadenews.nl.

Om lid te worden van de Vereniging Verkeersslachtoffers kunt u ook onderstaand formulier invullen en op de knop 'aanmelding verzenden' drukken. U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding per reguliere post.

Wilt u de vereniging eenmalig steunen in de vorm van een donatie?

Meer informatie vindt u op deze pagina.

Wilt u lid worden van Vereniging Verkeersslachtoffers?

Vul hieronder uw gegevens in. 

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>