Whiplash Stichting Nederland houdt zich bezig met het erkennen en herkennen van whiplash. De WSN zet zich in om lotgenoten informatie en hulp te bieden gericht op arbeid, letselschade en medisch vlak. Daarnaast zetten vrijwilligers zich in om telefonisch lotgenoten en/of hun partners te woord te staan en maakt de WSN het mogelijk om lotgenoten met elkaar in contact te brengen via het project ‘Maatje zoekt Maatje’, het organiseren van lotgenotenbijeenkomsten en via een besloten FB pagina

Leden van onze stichting kunnen gebruik maken van de Helpdesk Letselschade voor advies of vertegenwoordiging, ontvangen twee keer per jaar het Whiplash Magazine, hebben toegang tot interessante artikelen en brochures met betrekking tot whiplash in relatie tot verschillende onderwerpen en kunnen gebruik maken van kortingen op hulpmiddelen die het leven mét whiplash vergemakkelijken. Wilt u meer informatie of onze maandelijkse online Nieuwsbrief ontvangen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga naar de website.

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>