Ons bereikte het droeve bericht dat ons lid Herman Sindorff is overleden. Herman was nauw betrokken bij het schrijven van het 'Zwartboek' dat in december 2015 aan de Tweede Kamer is aangeboden.

Hij heeft het Zwartboek ook veelvuldig gebruikt om bij zijn contacten met de overheid aan te dringen op het verhogen van de verkeersveiligheid en daardoor een belangrijke bijdrage geleverd aan het verminderen van het menselijk leed, dat samenhangt met aanrijdingen. Leed, dat hij zelf ook heeft moeten dragen door het overlijden van zijn vrouw bij een kettingbotsing, veroorzaakt door mist, in combinatie met verwarrende informatie van de matrixborden. Hij heeft dit gegeven dan ook gebruikt bij zijn rede tijdens de Herdenking in Weert.

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>