27 feb 2023 | Op 8 december is de gedichtenbundel “een fractie van een seconde” van Esther van der Klis verschenen. Van het ene op het andere moment verloor Esther van der Klis haar kind. Zomaar uit het niets. Omdat een ander zijn verantwoordelijkheid op de weg niet nam. Haar zoon kwam om na een aanrijding in België. Hij mocht slechts 24 jaar worden.

Op 23 januari 2023 was Esther te gast in de talkshow "Echt Esther" op Radio Aalsmeer om over haar boek te vertellen. "Het was een heel fijn gesprek, met ook nog eens muziek die ik mocht kiezen. Ik heb al veel mooie reacties gehad", aldus Esther. Het interview (aflevering van 23 februari) is terug te luisteren via de website van Radio Aalsmeer. 
Ga naar de site van Radio Aalsmeer om de uitzending terug te luisteren.
> Lees meer over het boek van Esther.

 

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>