13 februari 2019 | Een Vandaag had 12 februari 2019 een mooie uitzending over regels voor & functie van bermmonumenten voor verkeersslachtoffers. Onze voorzitter Nelly Vollebregt geeft een kort interview, maar vooral komen twee lotgenoten duidelijk aan het woord.

Vereniging Verkeersslachtoffers vindt dat er regels moeten komen voor bergmonumenten. De uitzending is terug te bekijken via uitzending gemist. Hier komt u als u op onderstaande afbeelding klikt. Het interview start vanaf 20.30 minuten.

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>