13 februari 2019 | Een Vandaag had 12 februari 2019 een mooie uitzending over regels voor & functie van bermmonumenten voor verkeersslachtoffers. Onze voorzitter Nelly Vollebregt geeft een kort interview, maar vooral komen twee lotgenoten duidelijk aan het woord.

Vereniging Verkeersslachtoffers vindt dat er regels moeten komen voor bergmonumenten. De uitzending is terug te bekijken via uitzending gemist. Hier komt u als u op onderstaande afbeelding klikt. Het interview start vanaf 20.30 minuten.

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>