Afgelopen dinsdag 31 maart 2020 is prof.ir. Jan Louis de Kroes, oprichter van Vereniging Verkeersslachtoffers op 96-jarige leeftijd rustig overleden.

Ons bereikte het trieste bericht dat op 31 maart prof. ir. Jan L. de Kroes is overleden. Jan de Kroes is de oprichter van de Vereniging Verkeersslachtoffers (VVS) en hij is ook de nodige jaren voorzitter geweest. Daarnaast heeft hij de VVS geïntroduceerd bij de Fédération Européenne des Victimes de la Route (FEVR), de -inmiddels wereldwijde- koepelorganisatie van slachtofferverenigingen.

> Lees hier het In Memoriam van Hans van Maanen, namens het bestuur.

AdvertentieJdK

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>