De levens van alle Nederlandse jongeren beter maken. Dat is de droom van TeamAlert. Dit doet de organisatie door jongeren van 12 tm 24 jaar te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Zodat ze veilig, gelukkig en gezond door het leven kunnen gaan. Vanuit die visie richt TeamAlert zich op uiteenlopende relevante maatschappelijke thema’s die jongeren aangaan, zoals verkeersveiligheid, een gezonde leefstijl en slim omgaan met geld.

Met een groeiend team van zo’n dertig young professionals en meer dan zestig jonge uitvoeringsmedewerkers op locatie, realiseert TeamAlert jaarlijks ruim zeshonderd projecten op scholen, festivals en andere plekken waar jongeren komen. Hierbij spreekt de organisatie ieder jaar bijna 200.000 leeftijdsgenoten een-op-een aan vanuit hun eigen belevingswereld.

TeamAlert heeft impact! Dit komt doordat TeamAlert het persoonlijk maakt en jongeren op een originele, humoristische en directe manier benadert. Dankzij de wetenschappelijke onderbouwing binnen de interventies, weet TeamAlert daadwerkelijk te overtuigen en gedragsverandering bij jongeren teweeg te brengen.

Website: https://teamalert.nl/

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>