U heeft een verkeersongeluk meegemaakt. U bent bijvoorbeeld aangereden als voetganger, fietser, motorrijder of automobilist. Slachtofferhulp Nederland helpt u bij het aanvragen van een schadevergoeding en bieden emotionele hulp.

Slachtofferhulp Nederland helt bij het vergoeden van de schade na een verkeersongeval. Denk hierbij aan reparatiekosten van uw voertuig, medische kosten of smartengeld. Zij geven u handige tips en informatie waar u meteen mee aan de slag kunt. Bekijk ze hier.

Ontmoet lotgenoten online

In de Slachtofferhulp Community kunt u ervaringen van anderen lezen die te maken hebben gehad met een verkeersongeval, een vraag stellen of uw eigen ervaring delen. Veilig en anoniem.

Naar de Slachtofferhulp Community

Ga naar de website van Slachtofferhulp Nederland en bekijk welke hulp zij nog meer kunnen bieden. 

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>