Bent u op zoek naar een letselschade advocaat dan vindt u meer informatie op de site van LSA en ASP.

Onder letselschade wordt op deze website verstaan schade door verwonding van lichaam of geest  of schade door overlijden. In een aantal gevallen heeft het slachtoffer, of hebben de nabestaanden, recht op schadevergoeding. De LSA advocaat zal u kunnen adviseren wanneer dat zo is en ook op welke schadevergoeding aanspraak kan worden gemaakt. De LSA advocaat neemt bij letselschade het slachtoffer of de nabestaanden alle juridische zorg uit handen. Ga naar de website van LSA.

U kunt ook terecht bij de Vereniging van Advocaten voor slachtoffers van Personenschade (ASP). Deze vereniging is in 1997 opgericht door gespecialiseerde letselschade advocaten, die enkel voor letselschadeslachtoffers werken met als doelstelling de positie van de slachtoffers te verbeteren. Meer informatie kunt u vinden op hun website.

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>