De Universiteit van Utrecht deed onderzoek naar langlopende letselschadezaken.Het rapport van de Universiteit van Utrecht geeft een inzicht in de problematiek van langlopende letselschadezaken. Vereniging Verkeersslachtoffers heeft een reactie op dit onderzoek geschreven, welke hier te downloaden is. 

De selectie van de dossiers, die gebruikt zijn, is waarschijnlijk geen zuiver (onbevooroordeeld) gedeelte van alle zaken waarbij dit optreedt. De reden is dat een aantal verzekeraars niet wensten deel te nemen aan dit onderzoek (de slechtste verzekeraars?) en dat de verzekeraars die wel deelnamen zelf een voorselectie gemaakt hebben (en de ergste gevallen weggelaten hebben?). Dit leidt er waarschijnlijk toe dat de conclusies van het rapport de zaken wat rooskleuriger voorstellen dan ze in werkelijkheid zijn. 

> pdfDownload hier de volledige reactie. 

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>