Ter nagedachtenis aan Shana Leurs wordt er een speciaal benefietconcert gegeven in De Gouden Tijger! En ook ten bate van Vereniging Verkeersslachtoffers.

Van de Facebookpagina:
"Op 4 maart zorgt een telefoontje vanuit de politie ervoor dat ons leven op de kop komt te staan, zeg maar rustig dat we in een hel terecht zijn gekomen. Onze enige dochter, Shana , net goed 2 weken 22 jaar jong is aangereden op haar fiets in haar woonplaats Amsterdam. De nachtmerrie waarin wij vanaf dat moment, donderdag 4 maart rond de klok van half acht in belanden is met geen pen te beschrijven.
Haar nog zo jonge leven vol dromen en levensvreugd komt na een korte maar zeer heftige dag op 5 maart ten einde, dit gevecht heeft ze niet kunnen winnen. Ons leven staat stil, maar alles draait en gaat door.

Na een kleine week komt het besef dat wij ons, ondanks het verlies hard willen gaan maken om ervoor te zorgen dat dit nooit meer mag gebeuren, zeker niet op dié plaats! Deze inzet heeft er na een kleine 2 maanden voor gezorgd dat er verkeersdrempels geplaatst zijn op de ongevalslocatie… een eerste stap."

> Ga naar de Facebookpagina voor meer informatie. 

 

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>