24 augustus 2021 | Afleiding speelt in 68% van de verkeersongevallen een rol. De smartphone is een belangrijke veroorzaker hiervan. De AutoModus app kan je helpen om je telefoon links te laten liggen als je onderweg bent. Zo rijd je weer met focus. Meer dan 235.000 Nederlanders maken gebruik van de automodus. Rij MOMO en gebruik de automodus app, voor meer veiligheid op de weg. Zo zorg je dat iedereen weer veilig thuiskomt.

De AutoModus app beloont je als je de telefoon niet gebruikt tijdens het autorijden. Maak samen met AutoModus het verkeer veiliger door NIET (handsfree) te bellen, appen of je telefoon te gebruiken achter het stuur.

Voor meer informatie:
Download in de Appstore
Download in de Playstore
Ga naar de website van Interpolis.

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>