Thema "Omzien naar elkaar"
 
Uw VVS bestuur heeft na de corona persconferentie van vrijdag 12 november jl. langdurig gesproken voor wat de geldende maatregelen betekenen met betrekking tot de  Nationale Herdenking op zondag 21 november a.s.

Naast de adviezen van het OMT samen met de maatregelen van het kabinet heeft het VVS bestuur meegewogen dat wij als bestuur een grote eigen verantwoordelijkheid hebben.
 
Steeds frequenter wordt zichtbaar dat de QR code controleren bij gevaccineerden geen waterdicht systeem garandeert.  
 
Alles afwegende heeft uw VVS bestuur besloten de Herdenking 2021 als fysieke bijeenkomst niet te laten plaatsvinden. 

Er is hard gewerkt om in korte tijd een veelbetekenende video te produceren. De video laat ons stilstaan bij de ons ontvallen Verkeersslachtoffers. Gelijktijdig zijn de gevolgen voor nabestaanden, die door het grote gemis dagelijks voelen, levenslang te krijgen door wat hen is aangedaan. Ook doen wij een oproep op meer bewustwording in het verkeer. De verkeersregels zijn er voor ons aller veiligheid en dienen door alle weggebruikers 24/7 te worden nageleefd. Door passend verkeersgedrag kan veel onnodig leed worden voorkomen en zorgen we in dit leven wat beter voor elkaar.
 
De video is vanaf zondag 21 november 2021, 13.30u te bekijken op deze website via deze link.

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>