Het VVS bestuur heeft besloten de Herdenking 2021 als fysieke bijeenkomst niet te laten plaatsvinden.Wel is er een video gemaakt die hier te bekijken is. 

Er is hard gewerkt om in korte tijd een veelbetekenende video te produceren. De video laat ons stilstaan bij de ons ontvallen Verkeersslachtoffers. Gelijktijdig zijn de gevolgen voor nabestaanden, die door het grote gemis dagelijks voelen, levenslang te krijgen door wat hen is aangedaan. Ook doen wij een oproep op meer bewustwording in het verkeer. De verkeersregels zijn er voor ons aller veiligheid en dienen door alle weggebruikers 24/7 te worden nageleefd. Door passend verkeersgedrag kan veel onnodig leed worden voorkomen en zorgen we in dit leven wat beter voor elkaar.

Ook kregen we verschillende foto's toegestuurd van provincies die zelf op eigen wijze stil staan bij de herdenking verkeersslachtoffers op 20 november 2021. 

Overijssel

Overijssel

Zeeland
Hary van der Maas en Corine de Bruyne-van Wallenburg bijplaatsing krans. 

Zeeland Hary van der Maas en Corine de Bruyne van Wallenburg bijplaatsing krans

Het monument voor jonge Verkeersslachtoffers in Nuenen

Foto Nuenen bloemstuk met lint

foto Nuenen detail beeldgroep monument

Het monument Verkeersslachtoffers in Wassenaar

wassenaar 2

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>