Shana Leurs (22) uit Venlo overleed in maart na een verkeersongeluk. Sindsdien zetten haar ouders zich in voor betere verkeersveiligheid. Een benefiet leverde 10.000 euro op voor de stichting Vereniging Verkeersslachtoffers.

Ivar en Wanda Leurs zijn de ouders van Shana en tevens initiatiefnemer van het benefietconcert. Met hun initiatief 'Shana Safe' gaan ze in de toekomst ook andere veiligheidsprojecten ondersteunen en opzetten. Het is bewonderingswaardig wat zij doen om dat wat zij hebben meegemaakt een ander te besparen. Wij, Vereniging Verkeersslachtoffers, juichen dit enorm toe. Alleen samen kunnen we het verschil maken, samen kunnen we die vuist maken. We blijven vechten!

Een artikel en video van de benefietavond is te kijken op de website ven 1Limburg. 

 

 

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>