17 oktober 2022 | Bron: NOS
Het NOS besteedde ruimschoots aandacht aan het OM die 10 jaar cel eist tegen verdachte dodelijk verkeersongeluk Alblasserdam. De voorzitter van Vereniging Verkeersslachtoffers reageert in het artikel op de zaak.

Nelly Vollebregt, voorzitter van de Vereniging Verkeersslachtoffers, omschrijft de zaak in Alblasserdam als "een uitstekend voorbeeld waarbij het ongelofelijk is misgegaan". Ze noemt het "te bizar voor woorden" dat El B. met zo veel boetes nog de weg op mocht. 

"Dit zijn ook de mensen die meer ongelukken veroorzaken", aldus Vollebregt. "Daar is onderzoek naar gedaan."

> Lees het volledige artikel op de website van de NOS. 

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>