Op zondag 20 november 2022 van 14.00 uur –16.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur) vindt de Jaarlijkse Herdenking Verkeersslachtoffers plaats. Dit jaar in Huis der Provincie in Arnhem (Markt 11, 6811 CG Arnhem).

Dit jaar is het thema “Omzien naar elkaar”. Dit thema is gekozen uit de ervaring, dat verkeersslachtoffers en nabestaanden blijvend warmte en aandacht nodig hebben. Het omzien naar elkaar kan soms op subtiele wijze en -passend in het moment- worden ingevuld. Nabestaanden en verkeersslachtoffers, willen gehoord en gezien worden. Ze willen hun verhaal kwijt, niet één keer maar telkens weer.

Wilt u bij de herdenking aanwezig zijn? Dan dient u zich op voorhand aan te melden. Download de uitnodiging hieronder voor meer informatie over de herdenking. Hier vindt u ook de informatie over hoe u aan te melden.

> Download de uitnodiging voor de herdenking 2022

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>