februari 2024 | Breng u stem uit op de indrukwekkende film MisNiks van Interpolis. Deze is voorgedragen voor een Gouden Loeki, dé publieksprijs voor de meest indrukwekkende, leuke en/of ontroerende reclamefilm van 2023.

Via www.ster.nl kunt u uw stem geven aan Interpolis.

We zijn trots dat Interpolis is genomineerd. MisNiks heeft als doel om het verkeer veiliger te maken door aandacht te vragen voor het gevaar van telefoongebruik op de fiets. En ook in de auto. We zien het allemaal om ons heen, we weten hoe gevaarlijk het is. En toch gebeurt het nog steeds. Als MisNiks en de Gouden Loeki daar iets aan kunnen veranderen en zo helpen leed te voorkomen, zou dat een heel mooie uitkomst zijn. Een stem voor MisNiks is een stem voor veiligheid in het verkeer.

Wilt u MisNiks nog een keer bekijken? Dat kan hier: Danique - Later Als Ik Groot Ben (Official Video) - Mis Niks (youtube.com).

Vraag ook aan al je vrienden en collega's hierop te stemmen. De genomineerde film MisNiks en de verkeersveiligheid verdienen de aandacht.

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>