30 juli 2019 | Uit ruim 400 goede doelen zijn 20 goede doelen geselecteerd om de NRC Charity Awards te winnen. En VVS is één van de gelukkigen! Wij zijn uiteraard heel blij met deze nominatie. Dit betekent dat aanstormend talent van Willem de Kooning Academie in Rotterdam een campagne voor ons heeft ontwikkeld.

advertentie CA Vereniging Verkeersslachtoffers v2 e1564493088113
U kon uw stem uitbrengen op www.nrccharityawards.nl. Deelnemende charitatieve instellingen maakten kans op vier prijzen. Zowel de vakjury- als de publieksprijzen bestaan uit een 1/1 advertentie en een banner op nrc.nl, die zowel in NRC Handelsblad als nrc.next wordt geplaatst. Stem direct.

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>