30 juli 2019 | Uit ruim 400 goede doelen zijn 20 goede doelen geselecteerd om de NRC Charity Awards te winnen. En VVS is één van de gelukkigen! Wij zijn uiteraard heel blij met deze nominatie. Dit betekent dat aanstormend talent van Willem de Kooning Academie in Rotterdam een campagne voor ons heeft ontwikkeld.

advertentie CA Vereniging Verkeersslachtoffers v2 e1564493088113
U kon uw stem uitbrengen op www.nrccharityawards.nl. Deelnemende charitatieve instellingen maakten kans op vier prijzen. Zowel de vakjury- als de publieksprijzen bestaan uit een 1/1 advertentie en een banner op nrc.nl, die zowel in NRC Handelsblad als nrc.next wordt geplaatst. Stem direct.

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>