19 juni 2018 | Zaterdag 16 juni jl. tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Vereniging Verkeersslachtoffers heeft Caroline Reindl afscheid genomen als Voorzitter van de Vereniging. Na het neerleggen van de dagelijkse activiteiten zal Caroline Reindl als Adviseur verbonden blijven aan de Vereniging.

 

Koninklijke onderscheiding

Aansluitend aan de ALV heeft de burgemeester van Soest de heer Rob Metz met de eervolle onderscheiding Caroline gedecoreerd als Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Caroline is 23 jaar actief betrokken geweest bij de Vereniging Verkeersslachtoffers, waarvan de laatste twee bestuursperioden als Voorzitter.

De overige bestuurders beschouwen deze eervolle onderscheiding als zeer verdiend en vinden het een eer te hebben mogen samenwerken met Caroline Reindl.

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>