19 juni 2018 | Zaterdag 16 juni jl. tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Vereniging Verkeersslachtoffers heeft Caroline Reindl afscheid genomen als Voorzitter van de Vereniging. Na het neerleggen van de dagelijkse activiteiten zal Caroline Reindl als Adviseur verbonden blijven aan de Vereniging.

 

Koninklijke onderscheiding

Aansluitend aan de ALV heeft de burgemeester van Soest de heer Rob Metz met de eervolle onderscheiding Caroline gedecoreerd als Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Caroline is 23 jaar actief betrokken geweest bij de Vereniging Verkeersslachtoffers, waarvan de laatste twee bestuursperioden als Voorzitter.

De overige bestuurders beschouwen deze eervolle onderscheiding als zeer verdiend en vinden het een eer te hebben mogen samenwerken met Caroline Reindl.

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>