18 november 2019 | Gisteren was onze jaarlijkse herdenking verkeersslachtoffers in Tilburg. Dit was de 24e keer dat deze herdenking plaats heeft gevonden. Met deze herdenking krijgen verkeersslachtoffers een gezicht en een stem!

De lege stoelen die je ziet, symboliseren de overleden verkeersslachtoffers. op de stoelen lagen witte rozen. Eén van de sprekers was de vader van Tommy-Boy, Michael Kulkens. Binnenkort verschijnt het Herdenkingsboekje wat we publiceren op onze website.

Naar aanleiding van de herdenking sprak verslaggever Lian Hof van het radioprogramma Fris (NPO Radio 1) met moeder Maria. Haar dochter Nina Zweistra werd op 15 Juni 2014 aangereden toen ze de Kanaalweg in Leiderdorp overstak. De dader, Mohammed M. reed met 110 kilometer per uur waar 50 was toegestaan.Wij mochten het interview op onze website publiceren. De uitzending is hieronder te beluisteren.

> Lees meer over de Nationale Herdenking Verkeersslachtoffers.

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>