De Universiteit Utrecht en Rijksuniversiteit Groningen doen onderzoek. Zij willen kennis verzamelen die helpt om psychische klachten na een verkeersongeval te verminderen.

Om adviezen te kunnen geven aan mensen met psychische klachten en aan hulpverleners. Adviezen over wat helpt, in het omgaan met het verkeersongeval en de nasleep ervan.

Heeft u zelf een verkeersongeval meegemaakt? En wilt u uw ervaringen delen? Vul dan een vragenlijst in voor het onderzoek. U kunt deze vragenlijst vinden via de website https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_5aQSd9p21Dcp3uJ. Voor vragen kunt u mailen naar Fleur Clemens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij bevelen deelname aan deze enquête van harte aan.

Het bestuur van de VVS

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>