8 september 2019 |Naast het brengen van dagelijks nieuws maakt De Telegraaf zich vanaf het begin van zijn bestaan ook sterk voor maatschappelijke problemen. Dat resulteerde in 1961 in de TelePuzzel. Die is nu, 58 jaar (!) later, nog altijd springlevend.

Vanaf vandaag schiet het nieuwe TelePuzzel-seizoen weer uit de startblokken (magazine Vrij, pagina 78), dertien zaterdagen. De opbrengst van deze puzzelronde gaat naar de Vereniging Verkeersslachtoffers.

> Lees hier het interview met nelly in De Telegraaf. 

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>