8 september 2019 |Naast het brengen van dagelijks nieuws maakt De Telegraaf zich vanaf het begin van zijn bestaan ook sterk voor maatschappelijke problemen. Dat resulteerde in 1961 in de TelePuzzel. Die is nu, 58 jaar (!) later, nog altijd springlevend.

Vanaf vandaag schiet het nieuwe TelePuzzel-seizoen weer uit de startblokken (magazine Vrij, pagina 78), dertien zaterdagen. De opbrengst van deze puzzelronde gaat naar de Vereniging Verkeersslachtoffers.

> Lees hier het interview met nelly in De Telegraaf. 

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

[Form form12345 not found!]

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>